karmela_about_us_head2.jpg
» За нас » Кои сме ние?

Кои сме ние?

“Кармела 2000” ООД e българска компания създадена през 1998 г.в гр. Велико Търново. Фирмата  ни произвежда богат асортимент от шоколадови и захарни изделия. Продуктовата ни листа включва производството на обикновени и тунквани вафли, бисквити, кексове и меденки. Наши са добре познатите на българския пазар марки Family, Еxtra cake, Extra brownie, Karmela, Sweet Pleasure, Karmela Royal, Форца, Ритъм.
 
Кармела е една от бързо развиващите се български компании в сегмента и се гордеем, че сме коректен партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители.

През последните години непрекъснато разширяваме продуктовото си портфолио и затвърждаваме позициите си на българския пазар.

Верни на мисията си да разработваме и предлагаме на нашите клиенти продукти с превъзходен вкус, високо качество и произведени с отговорност и грижа за всеки потребител, през изминалите години ние в Кармелауспешно въведохме международните стандарти за управление на качеството ISO 9001:2000, системата за контрол на производството НАССР, качество и безопасност на хранитеIFS. С  логото на Кармела ние гарантираме, че нашите продуктите са безопасни за консумация, съобразени са с всички изисквания и отговарят на висок стандарт за качество.

Имаме изградени дългосрочни партньорски взаимоотношения с повече от 45 дистрибуторски компании и сме коректен партньор на много търговски вериги които покриват  всички региони на България.
 
Успешно продаваме продукцията си и поддържаме добри търговски взаимоотношения с партньори от 17 страни в Европа, Азия и Африка.
 
Гордеем се, че благодарение наупоритата работа на нашия екип и съществените инвестиции в производството, успяхме да  извоюваме своето място на един висококонкурентен пазар и се превърнахме в предпочитан избор за мнозина, които обичат да си доставят наслада със сладките изкушения от Кармела.
 
 

 

replica watches