» За нас
Кои сме ние?

Кои сме ние?

Кармела е една от бързо развиващите се български компании в сегмента и се гордеем, че сме коректен партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители. През последните години непрекъснато разширяваме пазарните си дялове и затвърждаваме позициите си на българския пазар. По независими пазарни данни ние сме безспорен лидер в производството и продажбите на мини вафли в страната, заемаме 3-то място в категорията обикновени вафли и сме четвърти сред компаниите в бранша.Кармела е една от най-бързо развиващите се български компании в сегмента и се гордеем, че сме коректен партньор на своите клиенти, доставчици, служители и потребители. През последните години непрекъснато разширяваме пазарните си дялове и затвърждаваме позициите си на българския пазар. По независими пазарни данни ние сме безспорен лидер в производството и продажбите на мини вафли в страната, заемаме 3-то място в категорията обикновени вафли и сме четвърти сред компаниите в бранша.
Мисия

Мисия

Като съвременна и новаторска компания ние в Кармела разработваме и предлагаме на нашите клиенти продукти с превъзходен вкус и високо качество, произведени с отговорност и грижа за всеки потребител.
Визия

Визия

Да бъдем предпочитан избор
Ценности

Ценности

Ние екипът на Кармела се ръководим от следните принципи в своята ежедневна работа:
Мениджмънт

Мениджмънт

Екипът на компанията – важен фактор на успеха.
Рецепта на успеха

Рецепта на успеха

Искаме да споделим с Вас нашата универсална рецептата, с която забъркваме всеки продукт и чиито съставки никога не променяме.
Грижа за клиента

Грижа за клиента

Ние сме отдадени на потребителите. В Кармела вярваме, че грижата за потребителите е пътят към нашия успех и растеж.
Стандарт IFS

Стандарт IFS

IFS е е международен стандарт за безопасността на храните.