karmela_news_head3.jpg
» Новини » VIP болнична стая
VIP болнична стая

VIP болнична стая

На 5 Март 2009 г. в детското отделение на многопрофилната областна Болница Д-р Стефан Черкезов в гр. Велико Търново с тържествен водосвет за здраве беше открита основно обновена, ремонтирана и обзаведена VIP болнична стая.
 

На събитието присъстваха представители на общинската администрация, съвета на директорите на болницата, лекари, приятели и гости на спонсорите.
 

Проектът е изцяло финансиран от фирма Кармела. Целта на дарителите е с тази кампания не само да подпомогнат болницата, но преди всичко да съдействат за създаване на по-добри условия при които да се лекуват децата.
 

Децата са богатсвото на земята. Те заслужават здраве и щастие повече от всеки друг, защото са невинни и крехки създания.

След събитието беше избиран инициативен комитет, който ще следи за събраните средства и целевото им изразходване за подобряване и обновяване на материалната база на детското отделение на болницата. В Кармела вярваме, че е важно да помогнеш, защото няма по-голяма човещина от тази да се опиташ да поемаш част от чуждата болка. 


05.03.2009