karmela_news_head3.jpg
» Новини » Kармела участва в най-голямото изложение в областта на храните - Gulfood
Kармела участва в най-голямото изложение в областта на храните - Gulfood

Kармела участва в най-голямото изложение в областта на храните - Gulfood

в. Янтра Днес

От 25 до 28 Февруари 2013г. в Дубай се проведе най-голямото ежегодно изложение в областта на храните и гостоприемството- Gulfood. Освен целия спектър от оборудване, суровини и опаковки за хранителната и питейната промишленост, ресторантьорството, общественото хранене и гостоприемството,тази годинаGulfoodпредлагаи богата конферентна и състезателна програма. Над 2000 шеф-готвачи от цял свят саобменилиопит исапремерилисили в областта на печивата и сладкарството, демонстрирайкииновативни техники и най-модерните тенденции? 

Организаторите се похвалиха с 13% повече площи в сравнение с предходните години и над 3800 изложители от 152 страни. Сред тях тази година бяхаи българските компании Пантелей Тошев, Белла България, Еуросток ,Ем Джей Дериз, но за нас, Великотърновци ососбена чест е представянето на фирма от Старопрестолния град – „Кармела 2000”ООД. В лицето на Кармела България представя на света сладката страна на своето портфолио – захарни и сладкарски изделия. Продуктовото портфолио на фирмата включва– вафли, бисквити, кексовеи десерти. Някои от най-познатите търговски марки на пазара са Family, Big ChocoFamily,Goldencake, Karmela.

От фирмата докладват висок интерес  на посетителите на изложението както към предлаганите продукти, така и към възможността за икономическо партньорство.  Такова фирмата вече има с партньори от 17 страни в Европа, Азия и Африка. Добрите отзиви на гоститев панаира са доказателство за екипа на Кармела, затова че фирмата отговаря на високите стандарти, както с качеството и вкуса на своите продуктите, така и с атрактивност в дизайна на опаковките. Подобни срещи винаги са място за сравнение с конкурентите и добър стимул за развитие.

Тази година Кармела празнува своята 15 годишнина. 15 извървяни трудни но сладки години, съпътствани от динамичноразвитие, упоритост и професионализъм, безкомпромисно качество и стандарт, които задоволяват и най-изтънчения вкус.
 


01.03.2013