karmela_news_head3.jpg
» Новини » Кармела с награда от “Произведено в България”
Кармела с награда от “Произведено в България”

Кармела с награда от “Произведено в България”

На 28 Януари 2009 г. в “Шератон София Хотел Балкан” на официална церемония, г-жа Соня Стоянова Управител и собственик на фирма Кармела, получи награда от „Програма произведено в България” и Руския бизнес клуб.

Бизнес форумът се провежда за 8 поредна година и връчва отличия само на утвърдени български производители, които изнасят своята продукция за дестинации като Русия и Европа. Наградата е статуетка с посвещение: “Човек на 21 век”.
 

В благодарственото си слово след връчване на наградата Соня Стоянова каза, че приема наградата не за себе си, а като признание, за усилията положени от много хора в Кармела, които работят усилено, за да могат всеки ден да предлагат вкусни и качествени продукти на своите потребители.
 

Наградата, която програма “Произведено в България” връчва, е оценка и признание за тези, които работят и произвеждат днес и сега в условията на съвременна България. Това е награда за хората, които здраво стоят на земята, защото успехите в този живот идват с много труд, упоритост и вяра.


28.01.2009