karmela_news_head3.jpg
» Новини » Кармела подкрепя Национален фолклорен фестивал
Кармела подкрепя Национален фолклорен фестивал

Кармела подкрепя Национален фолклорен фестивал

Над 1300 любители танцьори от всички краища на страната превзеха Велико Търново през почивните дни. Стотици търновци аплодираха изпълненията на самодейците, а много от тях, вдъхновени от популярните български ритми, също тропаха родни хора. Дворецът на културата и спорта едва побра желаещите да се докоснат до магията на традиционното ни танцово изкуство.

Изпълнители от 51 танцови формации премериха сили в Третия национален фолклорен фестивал на любителските клубове по танци в старата столица „Болярско надиграване”. Сред участниците имаше състави от Дуранкулак до Банско, от София до Крумовград.

Слънчево настроение, неповторима атмосфера и силното присъствие на “Кармела 2000” ООД бяха лайт-мотива на 27.04.2013 година. Вече традиционно, Великотърновската фирма за захарни и шоколадови изделия за трета поредна година подкрепя тази изключително мащабна и отговорна инициатива, организирана от Община В. Търново и фолклорните клубове “Търновска царица” и “Победа”. Освен проявената ангажираност на фирмата към събитието, Кармела използва възможността да изгради своя импровизирана сцена, където гостите можеха да се запознаят с портфолиото и да опитат сладката гама на всичко с марките Кармела и Family.

Лична награда от Кармела, връчена от Журито на фестивала / Бутикова кошница с изкусителните продукти на фирмата / получи и местния Танцов клуб „Търновград”.
 
Да им е сладко!
 


27.04.2013