karmela_news_head3.jpg
» Новини » Истанбул – една не само туристическа дестинация…
Истанбул – една не само туристическа дестинация…

Истанбул – една не само туристическа дестинация…

18-20 Юни 2009 г.
 

Какво е първото нещо за което се сещате, когато чуете Истанбул? Църквата Св. София, Синята джамия, двореца Топкапъ, Босфора, прословутото турско гостоприемство, мегаполис разположен на два континента… каквото и да е обикновено е свързано с история, култура и туризъм. Оказва се, че за производителите на шоколадови и захарни изделия, Истанбул вече е и една нова и интересна бизнес дестинация.
 

От 18 до 20 Юни 2009 г. в Истанбул, Турция за втора поредна година се проведе международното изложение на шоколадови и захарни изделия Sweet Eurasia. Мотото на изложението е Eat sweet, talk sweet.
 

Кратката статистика показва, че на панаира са участвали със свои щандове 150 производители от 25 държави от Европа, Азия и Африка. Участниците имаха възможност да представят както утвърдените, така и най-новите си продукти пред една широка аудитория
Представителният форум привлече вниманието на повече от 5000 посетители от 70 държави.

Къде сме ние в тази статистика?

Фирма Кармела, гр. Велико Търново е единствената българска фирма, която взе участие със свой щанд на изложението. Кармела привлече вниманието на много партньори от различни държави. Големият интерес към продуктите на нашата компания, за пореден път показват, че пред търговията няма граници. Когато произвеждаш качествени продукти, вратите са широко отворени.

 


18.06.2009