karmela_news_head3.jpg
» Новини » Дубай - осмото чудо на света и едно добро място за бизнес
Дубай - осмото чудо на света и едно добро място за бизнес

Дубай - осмото чудо на света и едно добро място за бизнес

Този богат на петролни залежи град през последните години се превръна в най-великото творение от архитектурата. Но Дубай не е само великолепен съвременен мегаполис, за много фирми той все по-често е място за успешни бизнес преговори.
 

От 2 до 4 Ноември 2009 г. в Дубай се проведе третото международно изложение на шоколадови и захарни изделия - Sweets Middle East. В панаирния център си дадоха среща участници и посетители от Турция, ОАЕ, Германия, Оман, Белгия, Франция, Индия, Южна Корея, САЩ, Кипър, Египет, Китай, Колумбия и др., които за пореден път се убедиха в добрите възможностите, които региона на Близкия Изток предлага за търговия и бизнес сътрудничество.
 

Със свой щанд в изложението участва и фирма „Кармела 2000”. Интересът към продуктовото портфолио на компанията и добрите отзиви на посетителите и участниците в панаира, са доказателство за екипа на Кармела, че фирмата отговаря на високите стандарти, както с качеството и вкуса на своите продуктите, така и с атрактивност в дизайна на опаковките. Подобни срещи винаги са място за сравнение с конкурентите и добър стимул за развитие.
 


02.11.2009